Allergie informatie: Scampi op Japanse wijze
Terug naar het receptIngrediënten
- ± 40 scampi's
- 12 eetlepels olijfolie
- 4 teentjes knoflook
- 2 ajuinen (ui, NL)
- 2 eetlepels suiker
- 600 milliliter
- water
- 4 centiliter citroensap
- 1 klein potje tomatenpuree
Meer Recepten
- Gamba's op Griekse wijze
Met gamba, wortel, paprika uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - leslie - Scampi's in kokosnootsaus
Met scampi's, kokosmelk en rode chilipepers uit India
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Zalm op oosterse wijze
Met zalmfilet, haricots-verts en ananas uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - dvi - Scampi piri piri
Met gamba's, rode peper, preo uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Voorgerechten - lekker_koken - Dashi (Japanse zeewierbouillon)
Met japans zeewier, rode paprika en verse zalmsnippers uit Japan
4 porties - 20 minuten
Soepen - sacha
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Scampi op japanse wijze
- Allergieen informatie