Allergie informatie: Schotse "soepketel"
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 2 stengels bleekselderij
- 5 takjes peterselie
- 80 gram boter
- 2 eetlepel witte wijn
- 5 eetlepels whisky
- 1,5 liter visbouillon
- bouquet garni
- 200 gram zalmfilet
- 200 gram zeeduivelfilet
- 8 Sint-Jakobsschelpen
- 16 kokkels
- 2 deciliter crème fraîche
- 1 eetlepel citroensap
- dille
- kervel
- zalmkaviaar
- peper
- zeezout
Meer Recepten
- Surimi met cocktailsaus en mango
Met surimi, mango en veldsla uit Schotland
4 porties - 15 minuten
Salades - lautje - Gebakken coquilles met topinambour-hazelnootsaus
Met coquilles, topinamboer en hazelnoten uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - chris58 - Zalmhapje
Met zalm, ricottta en dille uit Zweden
4 porties - 35 minuten
Amuses - irispons - Zalm voorgerecht met twee soorten zalm
Met zalm, dille en ricotta uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Warm - irispons - Gezouten Schotse fudge (de brosse variant)
Met boter, suiker en slagroom uit Schotland
10 porties - 40 minuten
Snacks - zvirovski
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Schotse "soepketel"
- Allergieen informatie