Allergie informatie: Schotse zalmburgers
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram aardappels
- 350 gram zalmfilet, ontveld en fijngehakt
- 2-3 eetlepels verse dille, gehakt
- 1 eetlepel citroensap
- bloem, om de burgers door te wentelen
- 3 eetlepels plantaardige olie
- zout en versgemalen peper
- gemengde slabladeren om erbij te serveren
- voor de mayonaise:
- 3,5 deciliter mayonaise
- 1 eetlepel dyonmosterd
- 1 theelepel worcestersaus
- scheutje tabasco
Meer Recepten
- Surimi met cocktailsaus en mango
Met surimi, mango en veldsla uit Schotland
4 porties - 15 minuten
Salades - lautje - Cock-a-leekie (Schotse kippe-preisoep)
Met soepkip, prei en pruimen uit Schotland
4 porties - 3 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Drunken deer
Met hert, groene pepers en schotse whisky uit Schotland
6 porties - 2 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Tin01
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Schotse zalmburgers
- Allergieen informatie