Allergie informatie: Thaise mosselen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kg mosselen
- 1 rode peper
- 1 zak Thaise roerbakmix (400 gram)
- 3 centimeter gember, in plakken
- 1 limoen, schoongeboend en in plakken
- 200 milliliter kokosmelk
- 3 eetlepels rode currypasta
- 2 eetlepels verse koriander (zakje a 15 gram), fijngesneden
Meer Recepten
- Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons - Thaise gehaktnoedels
Met rundergehakt, noedels en pindas uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Thaise viscurry
Met tilapiafilet, groene currypasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 15 uur
Vis en schaaldieren - Struin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Thaise mosselen
- Allergieen informatie