Allergie informatie: Tomaat, gevuld met garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 ijscoupes
- enkele niet te kleine tomaatjes
- verse garnalen of 2 blikjes van 127 gram
- 0,5 eetlepel geraspte ui
- ijsbergsla of krop sla
- 4 eetlepels slasaus
- 1 eetlepel koffieroom of 4 eetlepels mayonaise
- citroensap (enkele druppels)
- 2 eetlepels port
- 1 eetlepel tomatenketchup
- peper
- suiker
- garnering:
- 1 citroen in partjes of schijfjes
- paar takjes peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Tomaat, gevuld met garnalen
- Allergieen informatie