Allergie informatie: Tong met bramensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,25 venkel
- 100 gram soepgroenten
- 10 peperkorrels
- zout
- 0,25 liter half droge wijn
- 1 citroen
- 2 doosjes bramen
- 1 theelepel fijne mosterd
- 3 eetlepels rode port
- 0,5 eetlepel suiker
- 600 gram tongfilets
- 4 eetlepels creme fraiche
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Tong met bramensaus
- Allergieen informatie