Allergie informatie: Tonijnfilet op mie met koriander
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,6 deciliter limoensap
- 2 eetlepels vissaus
- 2 eetlepels zoete chilisaus
- 2 theelepels palmsuiker
- 1 theelepel sesamolie
- 1 teentje fijngehakte knoflook
- 1 eetlepel vergine olijfolie
- 4 tonijnfilets a 150 gram en op kamertemperatuur
- 290 gram gedroogde dunne tarwemie
- 6 lente uitjes, in dunne ringentjes gesneden
- 20 gram verse koriander, gehakt
- limoenpartjes voor de garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Tonijnfilet op mie met koriander
- Allergieen informatie