Allergie informatie: Vis Forel gegrilld 2
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 forellen
- zout
- peper
- 1 eetlepel verse basilicum
- 5 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 0,5 sjalot
- 1 tomaat
- 100 gram zwarte olijven zonder pit
- 2 deciliter visfond
- 1 eetlepel balsamico azijn
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee - Forel met tomaat en tijm (BBQ)
Met forellen, tomaten en tijm uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor - Vis allerlei
Met garnalen, rode zalm en gerookte zalm uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Koud - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vis forel gegrilld 2
- Allergieen informatie