Allergie informatie: Vis Forel gerookt
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram champignons
- 1 citroen, uitgeperst
- 200 gram forel, gerookt
- 5 takjes verse dille
- 3 eetlepels olie
- 1 deciliter champagne brut
- 2 theelepels creme de cassis
- 100 gram gemengde sla
- zout
- peper
- 2 kleine bakjes bosui
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Rode kool met pruimen en rookspek
Met rode kool, pruimen en gerookt spek uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Spruitjes uit de wok
Met spruitjes, kastanjechampignons en gerookt spek uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - kees_rundvlees - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vis forel gerookt
- Allergieen informatie