Allergie informatie: Vis Forel gevuld 2
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 forellen
- 2 deciliter witte droge wijn
- 2 deciliter olijfolie
- 100 gram verse roomkaas
- 40 gram peterselie, vers gehakt
- 2 augurken
- 1 eetlepel kappertjes
- 1 citroen, geperst
- 1 citroen, in schijfjes
- zout
- peper
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Gevuld varkenshaasjes met limoenrasp
Met varkenshaas, knoflook en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vis forel gevuld 2
- Allergieen informatie