Allergie informatie: Vis Forel uit Strassbourg
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 forellen
- 6 wortels, geschrapt, in reepjes
- 2 preien, schoongemaakt, in reepjes
- 1 bosje peterselie
- 1 bosje dille
- 1 bosje bieslook
- 5 deciliter witte droge wijn
- 3 deciliter room
- peper
- zout
- 1 eetlepel boter
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vis forel uit strassbourg
- Allergieen informatie