Allergie informatie: Vis in botersaus met stamppot
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de vis:
- 500 gram kabeljauw
- 250 gram roomboter
- 750 milliliter visbouillon
- 47 gram bloem
- viskruiden
- peper
- zout
- zwarte peper
- beetje groene peper
- voor de stamppot:
- aardappelpuree in zakje(s)
- wortels
- uien
- paprika mix
- champignons
- tuinkruiden bouillonblokje(s)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vis in botersaus met stamppot
- Allergieen informatie