Allergie informatie: Vis Kabeljauw casserole met venkel
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram krieltjes
- 40 gram boter
- 3 eetlepels peterselie (vers gehakt)
- 1 ui, gesnipperd
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1,5 deciliter kruidenbouillon (tablet)
- 200 gram champignons
- 2 venkelknollen
- 1 theelepel thijm
- zout naar smaak
- peper naar smaak
- 500 gram kabeljauw filet
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vis kabeljauw casserole met venkel
- Allergieen informatie