Allergie informatie: Vis met mosterd-roomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 uien
- 1 wortel
- ca. 200 gram knolselderij
- zout
- peper
- 3 eetlepels witte wijnazijn
- 1 laurierblaadje
- 1 theelepel peperkorrels
- 4 kabeljauw- of schelvisfilets (á 200 gram)
- 2 eetlepels boter
- 1 eetlepel bloem
- 250 milliliter slagroom
- 1 groentebouillonblokje
- 2-3 eetlepels mosterd
- 3-4 eetlepels citroensap
- 0,5 bosje peterselie
- 1 grote krop sla
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vis met mosterd-roomsaus
- Allergieen informatie