Allergie informatie: Viscurry met kokos en tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram nijlbaars
- 125 gram garnalen
- 1 eetlepel plantaardige olie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 0,5 eetlepel verse gember
- 1 rode peper, zaadjes verwijderd
- 1 theelepel kurkuma
- 0,5 theelepel paprikapoeder
- 0,25 theelepel cayennepeper
- 1 theelepel gemalen komijn
- 0,5 theelepel gemalen koriander
- 400 gram tomaten
- 50 gram santen
- 1 theelepel garam masala
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Viscurry met kokos en tomaten
- Allergieen informatie