Allergie informatie: Viskoekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram schelvisfilets of anders stevige zeevis, zoals kabeljauw
- 1 tablet voor visbouillon
- 1 eetlepel limoen- of citroensap
- 2 x 1 ei, losgeroerd
- 200 gram koude gekookte aardappelen
- 2 eetlepels fijn gesnipperde (bos) ui (al of niet gefruit)
- 2 eetlepels fijngehakte platte peterselie
- 2 eetlepels fijngehakte dille
- 1 theelepel Dijon mosterd
- zout
- peper uit de molen
- ca. 150 gram. paneermeel of fijngewreven beschuit
- 2 deciliter zonnebloem- of arachideolie
Meer Recepten
- Viskoekjes
Met kabeljauwfilet, limoen en olijfolie uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Hapjes - lucyvader - Thaise viskoekjes met een frisse dip
Met koolvisfilet, kipfilet en komkommer uit Thailand
4 porties - 30 minuten
Hapjes - sacha - Thaise viskoekjes met komkommerdip
Met schelvis, boemboe rode curry en bosui uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Warm - jodiaanstoot - Indische viskoekjes van Oma
Met makreel, ui en ei uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - carlotta - Kabeljauw-viskoekjes
Met aardappelen, kabeljauwfilet en tuinerwten uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - ingridkarbet
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Viskoekjes
- Allergieen informatie