Allergie informatie: Vispannetje met aardappels en mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 vastkokende aardappels (ca. 600 gram)
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 bosje bosui
- 400 gram visfilet (bijvoorbeeld koolvis)
- zout
- peper
- 3 eetlepels bloem
- 70 gram magere spekreepjes
- 100 milliliter slagroom
- 0,5 groentebouillonblokje
- 2 eetlepels mosterd
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vispannetje met aardappels en mosterdsaus
- Allergieen informatie