Allergie informatie: Vispotje met garnalen en witvis
Terug naar het receptIngrediënten
- venkelknol
- 2 sjalotjes
- knoflook 2 teentjes
- 2 rode peper
- 1 stengel bleekselderij fijn gesneden
- tomatensaus (gezeefde tomaten in een pakje of tomatenblokje blikje)
- 400 gram witvis
- 300 gram grote garnalen rauw
- verse basilicum
- peterselie
- citroensap
- zout
- peper
- 1 of 2 bouillonblokje (naar smaak)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vispotje met garnalen en witvis
- Allergieen informatie