Allergie informatie: Visschotel met kokosrijst
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kabeljauwfilets a 175 gram per stuk
- 4 limoenen
- versgemalen peper
- 4 teentjes knoflook
- 3 uien
- 3 rode pepers
- 1 groene peper
- 3 takjes salie
- 1 bos koriander
- olijfolie
- 3 takjes rozemarijn
- 3 takjes tijm
- 250 milliliter palmolie
- 400 milliliter kokosmelk
- 400 gram rijst
- zout
- 1 kilo garnalen
- 1 limoen
- olie
- 2 gepelde tomaten
- 2 kokosnoten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Visschotel met kokosrijst
- Allergieen informatie