Allergie informatie: Visschotel met olijven
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram aardappelen
- 3 eetlepel olijfolie
- 1 grote ui
- 300 gram verse paling *)
- 1 theelepel citroensap
- 100 gram zwarte olijven (± 10 stuks)
- zout en versgemalen zwarte peper
- 1 deciliter droge witte wijn
- *) paling kan worden vervangen door bijvoorbeeld roodbaars.
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Visschotel met olijven
- Allergieen informatie