Allergie informatie: Vissoep bouillabaise van de mediteranee
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram ui
- 2 kruidnagelen
- bosje peterslie
- 2 laurierbladeren
- 1 klein takje tijm
- 2 bolletjes knoflook
- 250 gram sjalotjes
- 500 gram wortelen
- 2,5 kilo vis zoals kabeljauw, schelvistong, rode poon
- flinke scheut olijfolie
- zout naar smaak
- theelepeltje saffraanpoeder
- 2 fijngesneden rode pepers
- 2 eetlepels rode piment
- 2 kanen water
- stokbrood
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vissoep bouillabaise van de mediteranee
- Allergieen informatie