Allergie informatie: Vissoep uit Italië (Maaltijdsoep)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram verschillende soorten visfilets
- 3 teentjes knoflook
- 1 bosje platte peterselie
- 1 gedroogde rode peper
- 2 eetlepel olijfolie
- 1 blik tomaten (400 gram)
- 1 glas witte wijn
- 1/4 liter visbouillon van tablet of zelfgemaakt
- 500 gram mosselen in de schelp
- 100 gram ongepelde garnalen
- 8 sneetjes bruin brood
- 1 teentje knoflook om brood mee in te wrijven
- peper en zout
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Aardappelen uit de oven
Met aardappelen, rozemarijn en knoflook uit Nederland
2 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - christy
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vissoep uit italië (maaltijdsoep)
- Allergieen informatie