Allergie informatie: Waterzooi van kabeljauw
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram kabeljauwfilet
- 125 gram boter
- 1 citroen
- 150 gram ajuin
- 150 gram witloof
- 50 gram waterkers
- 25 gram bieslook
- 10 gram jonge ajuintjes
- 25 gram peterselie
- 3 tomaten
- 2 kleine sneden wit brood
- 2 deciliter visbouillon
- 5 centiliter witte wijn
- 1 deciliter vinaigrette
- 5 centiliter water
- zout
- peper
- 25 gram spinazie
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Waterzooi van kabeljauw
- Allergieen informatie