Allergie informatie: Zalm bonbons met garnalen en forel
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram gerookte zalm
- 100/125 gram gerookte forel, in kleine stukjes
- 100 gram kleine Hollandse garnalen
- 2 eetlepels creme fraiche
- 1 eetlepel mayonaise
- 3 takjes verse dille
- 1 augurk, in kleine stukjes
- halve appel geschild en in flinterdunne stukjes gesneden
- peper
- zout
- 4 plastic wegwerp bekertjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm bonbons met garnalen en forel
- Allergieen informatie