Allergie informatie: Zalm in romige mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 mooie stukken zalmfilet a 150 gram
- 2 sjalotjes (gesnipperd)
- 45 gram boter
- 1,5 deciliter droge witte wijn
- 1 eetlepel pernod (eventueel)
- 3 deciliter slagroom
- zout
- peper
- 1 eetlepel mosterd
- kerstomaatjes
- verse dille
- 1 limoen
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Zalm spiesen
Met zalmfilet, gamba's en courgette uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm in romige mosterdsaus
- Allergieen informatie