Allergie informatie: Zalm met blauwe schimmelkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 moten zalm
- 125 gram blauwe schimmelkaas (bv. danablue)
- voor de saus:
- 200 gram champignons, in schijfjes
- 1 ui, gesnipperd
- 2 eetlepels boter
- 2 deciliter crème fraîche
- 2 deciliter water
- 1 blokje voor visbouillon
- 1 eetlepel maizena
- 1 theelepel zout
- 0,25 theelepel vers gemalen peper
- 0,5 citroen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm met blauwe schimmelkaas
- Allergieen informatie