Allergie informatie: Zalm met groene groente
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram zalmfilet
- 2 eetlepels olijfolie
- versgemalen peper en zout
- 150 gram doperwten
- 200 gram gedopte tuinboontjes
- 100 gram peultjes
- 100 gram kleine sperzieboontjes
- 3 fijngesneden sjalotjes
- 1 eetlepel gedroogde of verse dragon of bonenkruid
- 50 gram boter
- 1 deciliter groentebouillon (maggi)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm met groene groente
- Allergieen informatie