Allergie informatie: Zalm met salsa van gegrilde ananas
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak gele rijst (325 gram)
- 0,5 pak romige kokosmelk (a 200 milliliter)
- 1 limoen, uitgeperst
- 1 eetlepel Thaise vissaus
- 1 zakje stoneleeks (8 stuks), in ringetjes
- Dole ananas Tropical Gold, schijven of chunks, 2 blikjes 227 gram of 1 blikje 567 gram
- 500 gram zalmfilet, in 4 gelijke stukken
- 100 gram cashewnoten, grofgehakt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm met salsa van gegrilde ananas
- Allergieen informatie