Allergie informatie: Zalm op de grill
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 zalmmoten van 150 gram elk
- 1 limoen
- zeezout
- 1 deciliter olijfolie
- 1 courgette
- 50 gram boter
- 2 eetlepels peterselie
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Zalm spiesen
Met zalmfilet, gamba's en courgette uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm op de grill
- Allergieen informatie