Allergie informatie: Zalmfilet met rode peper korst en limoenaardappelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels oosterse roerbakolie
- zout en peper
- 2 rode spaanse pepers
- 1 theelepel serehpoeder
- 20 gram gemalen kokos
- 2 zalmfilets
- 1 limoen
- 300 gram kleine aardappelen
- 1 eetlepel oosterse roerbakolie
- zout en versgemalen peper.
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland