Allergie informatie: Zalmpastei
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 a 3 ons zalmfilet
- zakje fijne soepgroente
- 125 milliliter soja cuisine of kookroom
- 250 milliliter melk
- 2 eetlepels whisky of 4 eetlepels witte wijn
- 1 theelepel gehakte knoflook
- 3 eetlepels bloem
- 90 gram boter of margarine
- 4 tot 6 vellen bladerdeeg (uit diepvries supermarkt)
- 1 ei
- zout en vers gemalen zwarte peper naar smaak
Meer Recepten
- Zalmpastei met mierikswortelcrème voor buffet
Met gerookte zalm, slagroom en roomkaas uit Nederland
6 porties - 40 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Zalmpastei
Met zalmfilet, prei en bladerdeeg uit Nederland
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalmpastei
- Allergieen informatie