Allergie informatie: Zeeduivel in de wok
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 zeeduivel van ca. 200 gram
- 1 preitje
- gemberwortel, ca 1 cm
- 2 eetlepels olie
- 1 knoflookteentje
- 100 gram sperziebonen (gekookt)
- zout
- peper
- 1 eetlepel ketjap manis
- gemengde slablaadjes
Meer Recepten
- Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Zalm- broccoli uit de wok
Met wilde zalmfilet, broccoli en rode ui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - breemer - Spruitjes uit de wok
Met spruitjes, kastanjechampignons en gerookt spek uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - kees_rundvlees - Spruitjes met appel en cashewnoten uit de wok
Met spruitjes, appel en cashewnoten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Witlof uit de wok
Met witlof, kerrie en olijfolie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zeeduivel in de wok
- Allergieen informatie