Allergie informatie: Zeetong (stoven op oma’s manier)
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram zeetongfilets
- 200 gram grijze garnalen
- 1 kilo mosselen
- 1 kleine ui
- 1 groene selderstengel
- 2 peterseliestengels
- 1 deciliter droge witte wijn
- 2 0,5 deciliter visfond
- 4 deciliter room
- 0,5 citroen
- 2 laurierblaadjes
- 4 tijmtakjes
- 150 gram roomboter
- 1 bosje bieslook
- 2 theelepel zwarte peper
- 1 theelepel zeezout
Meer Recepten
- Oma's groentensoep
Met half-om-halfgehakt, groentensoep en mergpijpje uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Soepen - anjaschoneveld - Stoofperen volgens oma's recept
Met stoofperen, kaneelstokje en kruidnagelen uit Nederland
4 porties - 3 uur en 30 minuten
Bijgerechten - isis - Oma Minie's erwtensoep
Met erwten, prei en knolselderij uit Nederland
1 portie - 3 uur en 15 minuten
Soepen - spikeysmum - Rode kool van oma
Met rode kool, appels en ui uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - maikeb - Stoofpeertjes op de ouderwetse manier in de slowcooker
Met stoofperen, kruidnagels en rode druivensap uit Nederland
4 porties - 12 uur
Bijgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zeetong (stoven op oma’s manier)
- Allergieen informatie