Allergie informatie: Abon Sapi (gedroogd kruidig rundvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo rundvlees, in 4 stukken gesneden
- 2 theelepels limoensap
- 2 eetlepels olie
- 5000 milliliter water
- zout
- boemboe:
- 9 teentjes knoflook
- 2 theelepels korianderzaadjes
- 1 eetlepel gula jawa
- 2 lomboks
- 5 centimeter laos
- 2 theelepels trassie
- 2 kruidnagels
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel zwarte peperkorrels
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Spies van varkenshaas met schijfjes sinaasappel
Met varkenshaas, sinaasappel en oregano uit Italie
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Abon sapi (gedroogd kruidig rundvlees)
- Allergieen informatie