Allergie informatie: Atjar Babi
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram hamlappen
- 1 theelepel djahe
- 5 kemirienoten
- 1 rode Spaanse peper
- 2 tenen knoflook
- 1/2 theelepel koenjit
- 1 kleine ui
- 2 theelepels bouillonpoeder
- mosterd
- suiker
- azijn
Meer Recepten
- Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)
Met varkensvlees, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi boemboe hijau (varkenshaas met groene boemboe)
Met varkenshaasje, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Atjar babi
- Allergieen informatie