Allergie informatie: Babi ketjap toemis
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram spek zonder zwoerd
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 salam blaadjes
- 1 theelepel zout
- 0,25 gula djawa
- 5 rawits
- 2 theelepel sambal
- 10 pete bonen
- 1 stukje trassi
- ketjap
- 1 theelepel laos
- 1 kop water
Meer Recepten
- Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Met hamlappen, sjalotjes en limoen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Warme Lempur
Met kleefrijst en vulling naar keuz uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Hapjes - azuro - Babi tjitji (gekookt varkensvlees)
Met varkenslappen, uien en santen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi ketjap toemis
- Allergieen informatie