Allergie informatie: Babi Padang
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkensvlees, in dobbelstenen
- 2 stuks fijngesneden ui
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel kentjoer
- 2 eetlepels kemiriepasta
- 1/2 eetlepel djinten
- 1 kopje fijngsneden prei
- 1 kopje bouillon
- 1 stuks ei
- 1 eetlepel bloem
- zout en peper
- boter
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)
Met varkensvlees, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi boemboe hijau (varkenshaas met groene boemboe)
Met varkenshaasje, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi padang
- Allergieen informatie