Allergie informatie: Babi pangang
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 stukje gember
- 1 theelepel sereh
- 10 eetlepels ketjap manis (zoet)
- 0,5 eetlepels maizena
- 750 gram varkenslappen of een stuk spek
- 6 eetlepels Blue Band vloeibaar
- 3 bosuitjes
- 0,5 liter hot ketchup
- 3 eetlepels citroensap
- 1 eetlepel goela djawa of bruine suiker
- sambal
- 1 pot atjar tjampoer
Meer Recepten
- Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Met hamlappen, sjalotjes en limoen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Warme Lempur
Met kleefrijst en vulling naar keuz uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Hapjes - azuro - Babi tjitji (gekookt varkensvlees)
Met varkenslappen, uien en santen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi pangang
- Allergieen informatie