Allergie informatie: Babi rica rica
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram speklappen of 1 kg magere hamlappen
- 7 sjalotjes
- 2-3 eetlepel sambal oelek of 3 grote lomboks (zaadjes er in laten)
- 2 centimeter gember
- 2 stuks sereh
- 5 blaadjes daun jeruk perut (citroenblaadjes)
- 1 citroen
- 1 theelepel suiker (gula djawa of rietsuiker)
- 2 flinke tomaten
Meer Recepten
- Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Met hamlappen, sjalotjes en limoen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Warme Lempur
Met kleefrijst en vulling naar keuz uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Hapjes - azuro - Babi tjitji (gekookt varkensvlees)
Met varkenslappen, uien en santen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi rica rica
- Allergieen informatie