Allergie informatie: Babi roedjak (fijn gekruid licht zuur varkensvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkensvlees
- 2 fijngehakte uien
- 0,5 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel sambal manis
- 1 theelepel laos
- 0,5 theelepel ketoembar
- 0,25 theelepel djinten
- 4 gemalen kemirienoten
- stukje trassi
- citroensap
- zout
- 1 eetlepel santenmix
- 150 milliliter water
- 2 daon djeroek
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn - Aardappelrondjes met seranoham
Met aardappels, seranoham en knoflook uit Spanje
1 portie - 20 minuten
Bijgerechten - katrien-spanje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi roedjak (fijn gekruid licht zuur varkensvlees)
- Allergieen informatie