Allergie informatie: Bakar Iga Kambing (matig gekruid lamsvlees met papaya)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels ketoembar
- 10 bladjes djeroek poeroet, fijngehakt
- 1 eetlepel nootmuskaat
- 2 deciliter lamsbouillon
- 1 kilo lamsfilet
- zout
- arachideolie
- 350 gram groene papaya
- 20 gram rode pepers
- 0,5 liter benkoeloesaus
- 30 stuks retourneerde aardappelen
- 1 eetlepel koenjit (geelwortel)
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Bakar iga kambing (matig gekruid lamsvlees met papaya)
- Allergieen informatie