Allergie informatie: Bhoona gosht (lamsvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo lamsvlees (bout of schouder)
- 5 eetlepels olie
- 3 grote gesnipperde uien
- 5 centimeter gemberwortel
- 3-4 tenen knoflook
- 1 theelepel gemalen kurkuma
- 2 theelepels gemalen komijn
- 1 eetlepel gemalen koriander
- 1 theelepel chilipoeder
- 2 deciliter warm water
- 1,25 theelepel zout
- 2 middelgrote rijpe tomaten
- 4-5 verse groene chilipepers
- 1 theelepel garam masala
- 1 eetlepel gehakte korianderblaadjes
- 2 rijpe tomaten, in plakjes
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Gebraden lamsmedaillons
Met lamsvlees, romeise sla, kerstomaatjes uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Bhoona gosht (lamsvlees)
- Allergieen informatie