Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
500 gram mals lamsvlees of varkensvlees, in reepjes
0,5 theelepel gemberpoeder
0,5 theelepel cayennepeper
0,5 theelepel kurkuma (koenjit)
0,5 theelepel kaneel
0,5 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel komijn (djintan)
1 theelepel koriander (ketoembar)
0,5 theelepel nootmuskaat
1 theelepel paprikapoeder
0,5 theelepel gedroogde peterselie
0,5 theelepel gedroogd selderieblad
0,5 theelepel zout
0,5 theelepel zwarte peper
0,5 theelepel kerrie
0,5 theelepel kruidnagel
3 centiliter olijfolie
50 gram ijsbergsla
8 voorgebakken pitabroodjes
2 tomaten
voor de knoflooksaus:
3 eetlepels volle yoghurt
5 eetlepels mayonaise
2 à 3 teentjes knoflook uit de pers
1 theelepel citroensap
zout
witte peper
Ei - Let op: mayonaise kan sporen van ei bevatten.
Gluten - Let op: mayonaise kan sporen van gluten bevatten.
lactose intolerantie - yoghurt is niet geschikt voor mensen met lactose intolerantie. - Let op: mayonaise kan sporen van lactose intolerantie bevatten.