Allergie informatie: Cassoulet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetl. olijfolie
- 4 saucages
- 1 grote ui (grof gesnipperd)
- 1 groene paprika (in blokjes)
- 1 blik gepelde tomaten
- 1 blikje rode kidneybonen (uitgelekt)
- 150 gram gare basmati rijst
- 1 theel. chilipoeder
- 1 theel. koenjit
- 2 dl. kippenbouillon
- sambal oelek (naar smaak)
Meer Recepten
- Cassoulet a la mama
Met witte bonen in tomatensaus, uien, spek uit Frankrijk
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - tuttebel - Cassoulet
Met hamlappen, witte bonen en saucijsen uit Nederland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Ovenschotels - tobkok - Cassoulet van witte bonen en rundvlees (Loubia bil lahma)
Met runderlappen, witte bonen en tomaten uit Marokko
4 porties - 3 uur
Vlees - fransdegroot
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Cassoulet
- Allergieen informatie