Allergie informatie: Chinese groenten uit de wok
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram hamlappen, in blokjes
- 100 gram gekookte gepelde garnalen
- 750 gram paksoi, in reepjes
- 100 gram tauge
- 2 teentje knoflook, geperst
- 250 milliliter vleesbouillon
- 1 eetlepel sesamolie
- 4 eetlepels olie
- 2 uien, gesnipperd
- zout en peper
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Chinese groenten uit de wok
- Allergieen informatie