Allergie informatie: Cordon Bleu
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kippeborsten zonder been (180 gram per stuk)
- 2 plakjes ham (20 gram per stuk)
- 2 plakjes Zwitserse kaas (20 gram per stuk)
- 110 gram bloem
- 0,25 theelepel zout
- 1/8 theelepel paprikapoeder
- 1 8 theelepel peper
- 1 ei
- 2 eetlepels volle melk
- 60 gram gekruid paneermeel
- 1 eetlepel (koolzaad)olie
- 1 eetlepel gesmolten boter
Meer Recepten
- Gehaktcordon bleu op tomatenbedje
Met gehaktcordon bleu, sjalotjes en trostomaten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lucyvader - Bruschette met paddestoelen
Met paddestoelen, wit vloerbrood en danish blue uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - sereen - Gehakt-cordon bleu met tomaten-bieslooksaus
Met gehakr cordon blue, tomaten en bieslook uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Pittige cordon bleu
Met kipfilet, salami en mozzarella uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Gevogelte - azuro - Gevulde portobello met risotto en kaas
Met portobello, kaas en rijst uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Cordon bleu
- Allergieen informatie