Allergie informatie: Cote de boeuf Wellington
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram fijne rib
- 8 eetlepels olie
- 1 eetlepel mosterdpoeder
- 100 gram bloem
- 500 gram grof zeezout
- paprikapoeder
Meer Recepten
- Boeuf Bourguignon a la minute
Met biefstuk, spek en rode wijn uit Frankrijk
2 porties - 20 minuten
Kerst - sacha - Boeuf bourguignon
Met rundvlees, winterpeen en gerookt spek uit Frankrijk
4 porties - 6 uur en 30 minuten
Vlees - meeuw405 - Boeuf bourguignon
Met riblappen, ontbijtspek en rode wijn uit Frankrijk
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - Muck - Boeuf bourgignon
Met rundvlees, rode wijn en champignons uit Frankrijk
4 porties - 2 uur en 40 minuten
Stoofschotels - estherdanielle - Boeuf bourguignon uit de slowcooker
Met runderlappen, champignons en rode druivensap uit Nederland
2 porties - 5 uur
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Cote de boeuf wellington
- Allergieen informatie