Allergie informatie: Daging age (licht zuur gestoofd rundvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundvlees
- 3 salamblaadjes
- 2 theelepels geraspte limoenschil
- 1 theelepel laos
- 1 grote en flinke eetlepel santen
- 1 eetlepel bruine rietsuiker
- 4 sjalotjes
- 4 teentjes knoflook
- 1 theelepel ketumbar
- zout
- peper
- 250 milliliter water
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Daging age (licht zuur gestoofd rundvlees)
- Allergieen informatie