Allergie informatie: Damsteentjes van lamsbout met een frisée salade en yoghurtsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 lamsbout
- 1 ei
- 1 krop friséesla
- 1 bakje kerstomaatjes
- 1 komkommer
- gemengde noten
- knoflook
- Provençaalse kruiden
- peper en zout
- plasticfolie
- Voor de yoghurtsaus:
- 180 gram yoghurt
- 30 gram sjalot, gesnipperd
- 10 gram knoflook, geperst
- 2 eetlepels fijn gesneden mint
- 1 theelepel suiker
- 1 eetlepel gehakte koriander
- sap van 1/2 citroen
- peper en zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk