Allergie informatie: Dendeng agee (gemarineerde runderlappen in kruidige kokos)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram runderlappen
- 1 ui
- 4 tenen knoflook
- 1 schijf laos
- 50 gram santen
- 50 gram geraspte kokos
- 1 eetlepel ketumbar
- 0,5 eetlepel djinten
- 1 eetlepel asem
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- olie
Meer Recepten
- Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Nutella pizza
Met pizzabodem, chocoladepasta en geraspte kokos uit Italie
1 portie - 30 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Mango-kokossmoothie
Met mango, kokosmelk en rode peper uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Kruidige aardappeltjes
Met aardappels, knoflook, tijm uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - lindabax